Toimitusehdot

Tilaaminen
1. Alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan lupa tilaamiseen.
2. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Kaikki tilaukset pyrimme lähettämään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli et ole saanut tuotteita viikon kuluessa, ota yhteyttä.
3. Meillä ei ole minimitilausrajaa. Kaikkiin toimituksiin lisäämme kuitenkin postikulut.
4. Pakettia säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi kaksi täyttä kalenteriviikkoa, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheutuneet kustannukset asiakkaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, kuljetusta, postiennakkoa, palautuksen kuljetusta, sekä takaisin varastoon lajittelua.
5. Tilaajan tiedot säilytämme asiakasrekisterissämme. Emme luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

Maksutavat
Postiennakko: Maksat koko tilauksen, sisältäen postikulut, postitoimipaikassasi pakettia noutaessasi.
Ennakkomaksu: Saat tilauksen lopussa ja sähköpostiisi maksun tiedot. Maksat tilauksen tilisiirtona, omassa nettipankissasi. Tällöin postitamme tilauksen kun maksu näkyy tilillämme, eli normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa.
Paytrail: Maksat tilauksen samantien Paytrailin välityksellä, verkkomaksuna tai luottokortilla.

Paytrail

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Signature Bmx Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista (maksuun liittyvistä) vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Noudot
Varastoltamme voi hakea noutotilaukset myymälän aukioloaikana.
Pidämme tuotteita varattuna viikon tilauksesta.

Vaihto & palautus
Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan selvitys asiakaspalautuksesta. Voit jättää palautettavien tuotteiden paketin postiin asiakaspalautuksena ilman postimaksua.
Alennustuotteilla ja erikoistilauksena rakennetuilla pyörillä ja vanteilla ei ole palautusoikeutta.
Huom! Tarkista, ettei tuotteissa ole esim. lemmikin karvoja tai muita epäpuhtauksia. Kirjoita lähetyslistan kääntöpuolelle, miksi haluat vaihtaa/palauttaa tuotteet.
Voit viedä paketin valitsemaasi postikonttoriin. Mainitse, että kyseessä on SIGNATURE BMX:n ASIAKASPALAUTUS, SOPIMUSTUNNUS: 613646. Postin virkailija antaa sinulle palautuslomakkeen täytettäväksi ja saat lähettää postikuluitta pakettisi takaisin meille. Muista ehdottomasti liittää mukaan myös yhteystietosi, TILINUMEROSI ja kuitti ostoksestasi. Palautamme rahat tilillesi heti, kun olemme saaneet palauttamasi tuotteen varastollemme. Vaadi postista palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja SÄILYTÄ SE! Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.
Tilauksen peruuttamislomake ladattavissa: tästä.

Rekisteriseloste
Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.