Info

Yritys
Signature Bmx on vuonna 2006 perustettu, bmx-pyöräilyyn erikoistunut, täysin suomalainen nettikauppa.
Myymme pyörät ja tarvikkeet sekä bmx-freestyleen (ns. temppupyöräily), että bmx-racingiin ja välillä pidämme valikoimassa myös fixejä ja muita kaupunkipyöriä. Mikäli jotain väriä tai mallia ei ole varastossa, se useimmiten saadaan tilattua. Kannattaa siis kysyä.

BMX-pyörät
Valmiit bmx-pyörät toimitamme osittain koottuna, laatikossa. Ostajalle kiinnitettäväksi jää eturengas, ohjaustanko, satula, polkimet ja mallista riippuen, jarrut. Tällä pienellä urakalla pääsee helposti tutuksi uuden bmx-pyörän kanssa.
Mikäli on epävarmuutta kokoamisen kanssa, suosittelemme kääntymään paikallisen pyörähuollon puoleen.
Emme vastaa asennusvirheiden takia aiheutuneista vaurioista.
Pyöriä pitää myös huoltaa, kuten mitä tahansa polkupyörää. Ensimmäisten ajokertojen jälkeen on yleensä kiristettävä pinnat ja käytävä läpi, ettei mikään pultti ole päässyt löystymään. Vaikka pyörät on tehty huomattavasti kestävämmiksi kuin tavallinen retkipyörä, ne myös joutuvat kovemmalle rasitukselle. Esimerkiksi poikittainen alastulo lähes poikkeuksetta vääntää vanteen vinoon.

BMX-pyörien koko
Valmistajilta poimittuja suosituksia ajajan pituudeksi:
20"-pyörällä kuljettajan minimipituus on noin 140cm, jotta pyörä on jollain tavalla ajettavissa. Toki ihan kiskalle ajelut onnistuu jo vähän lyhyemmältäkin, etenkin jos pyörä on pienellä rungolla ja ohjaustangolla. Isommille sitten 20"-renkaat ja runkokoko ihan oman mieltymyksen mukaan
18" on tarkoitettu noin 120cm-145cm pitkälle.
16":n suosituspituus noin 100cm-125cm.
12":n suosituspituus noin 75cm-100cm.

Takuu
Valmistajien myöntämät takuut vaihtelevat merkeittäin ja tuotteista riippuen. Poikkeuksetta kaikki kattavat vain valmistus- ja materiaalivirheet, eikä koske muovi- tai kumiosia.
Verde-pyörät: rungot ja haarukat 12kk, osat 3kk
United-pyörät: rungot 6kk, osat 3kk
We The People -pyörät: 3kk
Tarkemmat tiedot löydät valmistajilta.
Lisää tietoa takuista kuluttajavirastosta.

Maksaminen
Katso toimitusehdot.

Paytrail

Sponsorointi
Olemme vuosien varrella olleet yhteistyössä useampien tahojen kanssa sekä sponsoroineet lukuisia tapahtumia ja henkilöitä. Sponsoroinnin on tarkoitus edistää molempien osapuolten tavoitteita, ei vain tarjota ilmaista tavaraa jollekin.
Mikäli olet järjestämässä tapahtumaa tai toivot sponsoria johonkin muuhun hommaan, lähesty sähköpostilla ja kerro ainakin seuraavat asiat:
-yhteyshenkilö
-internet-osoite
-facebook, instagram, jne.
-kuvaus toiminnasta
-millaista yhteistyötä tavoittelette
-tapahtuman ajankohta ja arvioitu kävijämäärä
-millaista näkyvyyttä tarjoatte
-miltä muilta yrityksiltä olette hakeneet tai saaneet tukea?